7 feluri în care nu trebuie să cucerești un bărbat

Sunt anumite gesturi, acțiuni și circumstanțe care vor reuși să pună pe fugă un bărbat încă din primele interacțiuni cu tine. Iată cum NU ar trebui să încerci să cucerești un bărbat, (pentru că nu se va termina bine):

1. Debordând de disponibilitate

Poate că nu chiar tuturor bărbaților le place să vâneze din greu, dar nici nu vor accepta o pradă prea ușoară. În general, oamenii sunt sceptici la gratuități. Deci, nu te pripi să te declari îndrăgostită și disponibilă pentru o relație. În plus, vei mai și crea impresia că nu te interesează prea mult cine e partenerul tău.

2. Ignorându-l la nesfârșit

La polul opus sunt femeile care se declară inabordabile, deși sunt atrase de un anumit tip de partener. Ele consideră că cu cât mai indiferente se vor afișa, cu atât dorința de a le cuceri va fi mai mare.

Greșit: orice bărbat are nevoie de un feedback. Oricât de subtil, pentru a-și alimenta convingerea că este potrivit să facă următorul pas. În caz contrar, nici un bărbat cerebral nu ar risca să devină penibil sau ridicol de insistent în fața unei femei dezinteresate.

3. Pozând în ceea ce nu ești

Falsitatea se simte de la distanță. Femeile deseori cred că o haină, o pereche de tocuri și un parfum de brand vor ridica standardul în ceea ce privește atragerea partenerului dorit. Ceea ce nu se învață și nici nu se cumpără este atitudinea.

O haină, un accesoriu, un machiaj, trebuie să înfrumusețeze femeia, nu să o transforme într-un personaj desprins de povestea ei de viață. Astfel, riști să fii ușor demascată de către cunoscători și plasată într-o lumină penibilă sau riști să atragi parteneri care, ca și tine, pretind a fi ceea ce nu sunt.

4. Având pretenții exagerate

A fi femeie este special. A fi bărbat – la fel. Este greșit moral să ai o listă interminabilă de așteptări și cerințe față de un bărbat, iar față de tine să te limitezi la a arăta bine. Din păcate, situația este cât se poate de reală în secolul 21. Un bărbat care va trece cu diplomație prin colimatorul tău își va pierde interesul de a te mai cunoaște. El se va simți evaluat ca pe o achiziție.

5. Fiind vulgară

Cu toții avem momente în care devenim mai instinctivi, mai vulgari. Dar ele sunt excepții și au loc în circumstanțe speciale. Vulgaritatea, în general, sperie și dezgustă. O femeie care este violentă verbal, comunică fără tact și căreia îi lipsesc bunele maniere, va reuși să țină departe un bărbat adecvat. În schimb, va stârni imaginația unei alte categorii de bărbați.

6. Divulgându-i toate experiențele tale personale

Dacă vrei să pari seducătoare, e suficient să faci uz de complexitatea limbajului non-verbal, care, are darul să incite imaginația prin cele mai subtile și grațioase gesturi. Multe femei însă recurg la confesiuni prea personale și la asocieri cu relațiile trecute, pentru a-și scoate în evidență atuurile.

Bărbaților, în general, nu le place să audă despre foștii tăi parteneri, mai ales în contextul în care abia te cunosc. Pot, în schimb, să-și creeze o impresie despre cât de discretă ești într-o relație.

7. Plangându-te de singurătate

Dacă vrei să-l cucerești prin milă, explicându-i cât de minunată ești ca femeie și cum unicul neajuns al vieții tale este singurătatea, mai Încearcă! Mila și compasiunea pot, cel mult, să te plaseze într-un friend zone temporar.

Gând bun!

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com