5 trăsături feminine, de care bărbații buni sunt atrași atât de mult

O femeie este atrăgătoare prin lume ei multicoloră, prin felul în care vorbește și se apropie emoțional de un bărbat. Nu aspectul fizic face diferența, nu el este cel care îl provoacă pe un bărbat bun să rămână alături de o femeie.

El va dori să descopere acel Univers al femeii, să se inspire din ambiția și curajul ei, să trăiască frumos alături de ea. El va fi gata de orice de dragul femeii iubite, dacă inima îi va spune că are rost. 5 trăsături feminine, de care bărbații buni sunt atrași atât de mult:

1. Felul de a fi

Personalitatea femeii joacă un rol important în apropierea emoțională a bărbatului. El o va descoperi independentă, sigură pe sine, sinceră și fericită că trăiește această viață. El va dori să facă parte din povestea ei.

Este femeia care a învățat să se iubească cu adevărat, să se accepte cu adevărat, fără să țină cont de bârfe și critici. Ea are demnitate și caracter, știe pe cine vrea alături. Un bărbat bun va fi atras de acest tot întreg.

2. Naturalețea

Ea nu are nevoie de măști pentru a surprinde și a atrage un bărbat. De fapt, ea nu are scopul să atragă pe nimeni. În schimb se bucură de comunicarea cu acest bărbat, de acel schimb de energie, de învățarea unor lecții importante.

Ea este autentică, sinceră cu sine, nu acceptă să joace roluri, să se prefacă că este fericită, dacă în sufletul ei e tristețe. Simplitatea și dorința ei de a face lumea mai bună vor putea cuceri orice suflet la fel de bun.

3. Deschidere emoțională

Ea trăiește viața simplu, alegând să vorbească despre emoții, decât să le ascundă. Dacă simte ceva, comunică omului de alături. În acest fel ea caută echilibrul interior, pacea sufletească, liniștea. Nu va tăcea, nu-i va fi frică de adevăr.

Ea se va apropia de un bărbat, dorind să-l cunoască cu adevărat. Să afle ce se ascunde dincolo de imaginea de om dur. Ea nu va crede că el este slab și neputincios, dacă îi va vorbi despre complexe și trecut.

4. Bunătatea

Sufletul ei îmbrățișează doar emoții pozitive, în inima ei găsești doar bunătate, doar dorința de a ajuta pe cei din jur. Ea empatizeză cu toată lumea, ea face tot posibilul să transforme această lume, să aducă un pic de blândețe.

Ea nu critică și nu condamnă, nu știe povestea omului, pentru a-și permite să vorbească de rău. Va încerca de fiecare dată să găsească latura bună în oriece experiență. Un bărbat bun se va îndrăgosti de lumina din sufletul ei.

5. Simțul umorului și optimism

Ea trăiește viața frumos, alege să fie optimistă, decât să se gândească de fiecare dată în termeni negativi. Alături de ea viața este simplă și ușoară, fără complicații, fără exagerări. Ea nu tace, pentru a influența pe cel de alături.

Este mereu deschisă. Nu-i este rușine să glumească pe seama propriei persoane, râde la glumele celui de alături cu sinceritate. Un bărbat bun va ști că alături de această femeie poate să contruiască ceva frumos, ceva pentru toată viața.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com