Așa vei înțelege cât de importantă ești pentru un bărbat

Toate cuvintele frumoase, toate promisiunile, speranța că într-o zi lucrurile vor sta diferit nu pot înlocui realitatea. În loc să trăiești iluzia, să crezi că mâine va fi altfel, să aștepți schimbarea, vezi cum acționează omul de alături.

Este firesc să vrei să înțelegi cât de mult contezi pentru el, dacă această relație are viitor, dacă intențiile sale sunt corecte și asumate. Este firesc să cauți răspunsuri și să le găsești în felul său de a fi, în gesturile și atitudinea sa.

Bărbatul care te vrea aproape nu este indiferent și nici iresponsabil. Este partenerul care își asumă această relație, este persoana conștientă de roul său, implicată de fiecare dată, gata să comunice sincer, să susțină, să înțeleagă.

El nu se gândește la despărțire, dar la acțiunile pe care le poate face pentru a aduce siguranța și încrederea în relație. El nu caută motive de ceartă, nu dă vina pe tine în momente complicate, dar alege să investeastă tot ce are mai bun.

Este gata oricând să explice, să aducă argumente corecte, să stea de vorbă cu tine, este conectat emoțional și îi pasă. Alături de el nu vei simți frică, neliniște, incertitudine, nu te vei întreba cum va reacționa la anumite lucruri.

Știi că reacțiile sale sunt potrivite pentru o relație sănătoasă, știi că nu te va trăda vreodată, din moment ce îți demonstrează în fiecare zi că este devotat și asumat. Simți că ai toate motivele să mergi mai departe cu acest om.

Știi că sentimentul este reciproc

Dacă ești o prioritate pentru acest bărbat, el alege să îți spună adevărul, indiferent de orice. Refuză să te mintă, să poarte măști, să ascundă detalii importante din viața și trecutul său. Refuză să se prefacă și să manipuleze.

El nu își va permite să te umilească, să îți spună cuvânte urâte, să fie agresiv sau să trăiască obsesii. Va alege echilibrul în locul acuzațiilor toxice, va alege să rămână alături în loc să fugă pe ușa din spate, va alege empatia și recunoștința.

Pentru el această relație este o binecuvântare, este recunoscător pentru iubirea ta, pentru devotamentul tău, pentru sufletul tău bun. Vrea să aibă grijă de tine, să aducă bucurie în inima ta, să trăiască frumos.

Atunci când ai nevoie de el, este aproape. Când ești tristă sau ai parte de momente mai proaste în viață, este aproape. Când simte că ceva nu este în regulă, este aproape. Mereu conștient și empatic, mereu dispus să te susțină.

Ești importantă pentru el, ești femeia care îl motivează să îmbrățișeze schimbarea, să vrea mai mult de la această relație, să vadă frumosul în jur. Se mândrește mult cu tine și te admiră pentru felul tău de a fi, pentru curajul și pasiunea din sufletul tău.

Îți vorbește sincer despre sentimentele tale, își face planuri de viitor cu tine, îți oferă toate motivele să răspunzi cu iubire și admirație, să-i îmbrățișezi lumea, știind că are rost.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com