Cum să faci, ca un bărbat să te vrea pe tine și doar pe tine

Există comportamente, cuvinte, gesturi și mesaje care pot apropia un bărbat fără a uita de propria persoană, fără a trăi obsesii și a crede că sacrificiul total este firesc. Atunci când ai propria demnitate, când te cunoști și te respecți, vezi lucrurile altfel.

Este firesc să vrei să construiești, să te regăsești alături de un om bun, să știi că persoana în care ai încredere nu te va trăda. Conexiunea emoțională, sinceritatea, maturitatea și dorința de a fi alături pot anula multe incertitudini.

Felul tău de a fi va conta mai mult decât aparențele, mai mult decât un scenariu perfect în care vrei să cucerești imediat, să-i demonstrezi ceva, să provoci o reacție superficială. Atunci când îți trăiești în mod asumat viața nu există loc pentru manipulare.

Ai grijă de propria lume, de propriile gânduri, lași lucrurile să se întâmple în mod firesc fără a forța nimic. El se va îndrăgosti de lumea ta, de valorile tale, de felul în care vii alături cu empatie și mult curaj, de mesajele corecte.

Îi dai de înțeles că nu te prefaci, nu cauți să profiți de sentimentele lui, alegi să te cunoști mai bine și refuzi să judeci, să critici sau să ceri imposibilul. Ești sinceră cu tine, nu vrei să presezi în mod inutil, să forțezi lucrurile.

Se va atașa de felul în care îți deschizi sufletul, de modul în care vrei să stai de vorbă cu el, să-l cunoști cu adevărat, să afli ce se ascunde dincolo de măști. Va aprecia mult bunătatea și încrederea ta, curajul cu care îi vei îmbrățișa povestea vieții.

Îți pasă cu adevărat

Nu cauți să-l impresionezi imediat, să joci roluri favorabile ție, să ascunzi lucruri importante. Îl motivezi să fie la fel de corect și înțelegător, îl provoci să vrea mai mult de la această relație, să fie sigur că între voi este mai mult decât aventură.

Va admira valorile tale și se va regăsi lângă inima ta. Îi fi ușor să aibă încredere în tine, să vrea să ofere acea siguranță, să fie un om mai bun de dragul tău, din moment ce atitudinea ta este demnă, din moment ce simte afecțiunea ta.

Va conta că alături de el este o femeie cu sufletul bun, gata să-l susțină în orice moment, conștientă de valoarea unor discuții sincere. Va conta optimismul tău, atunci când până și în cele mai complicate momente refuzi să cedezi.

Rămâi conectată emoțional, rămâi parte din povestea lui, chiar și atunci când lucrurile nu merg bine. Îți asumi rolul de parteneră, de femeie iubită, de prietenă, cauți la fel de mult echilibrul și atașamentul.

El te vrea alături, știind cât de multe lucruri frumoase poate să construiască alături, știind că nu va fi trădat vreodată, nu va fi folosit în moduri urâte. Este recunoscător pentru iubirea ta, pentru empatie și încredere.

Dacă îți pasă cu adevărat trăiești relația și omul, oferi tot ce ai mai bun. Un bărbat iubitor și demn va aprecia enorm acest fel de a fi, va dori să fie omul tău drag și bun, pentru toată viața.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com