Cum să înțelegi că ești o femeie de neuitat

Femeile de neuitat se remarcă imediat prin felul lor de a fi. Ele cuceresc, fără a avea intenția să cucerească. Ele suprind plăcut, fără a-și dori neapărat acest lucru. Nu este vorba despre o stare naturală a lucrurilor, mai curând există un set de valori, de abilități, de comportamente care, însumate, definesc o femeie incredibilă.

Femeile care nu pot fi uitate atât de ușor au un caracter special. Unul corect, asumat, ghidat de idei bune, de valori și de principii validate de propriile experiențe. Ele nu-și permit să fie umilite, să li se impună anumite lucruri.

Aceste femei știu ce merită cu adevărat. Fără a fi egoiste, ele pur și simplu își asumă meritele personale, realizările și victoriile. În același timp, ele știu să recunoască o greșeală, vor să devină mai bune, să descopere noi orizonturi.

Nu se tem niciodată să fie ele însele. Să viseze cu ochii deschiși, să-și îndeplinească dorințele, să guste din această viață din plin. Ele sunt femei independente, capabile să-și organizeze viața așa cum își doresc, să învețe din lecții și să meargă mai departe.

Ele nu-și permit să vorbească urât despre cineva, doar pentru a bârfi. Își asumă propriile cuvinte, manifestând empatie față de cei din jur. Anume spiritul empatic le aduce recunoștința altora. Cert este că sunt astfel fără un interes ascuns.

Femeile de neuitat au o atitudine pozitivă. Ele înfruntă cu mult curaj provocările acestei vieți. Devin mai bune, mai sigure pe sine, mai fericite, depășesc greutăți și bariere, mereu cu zâmbetul pe buze. Știu că totul va fi bine, pentru că vor face să fie bine.

Ele nu renunță atât de ușor

Dacă știu că își doresc acel lucru, îl vor avea. Fără a fi încăpățânate, doar își urmează pasiunile și dorințele. Sunt perseverente, curajoase și ambițioase. Aceste calități le ajută mereu să să privească cu demnitate în jur, să-și apere idealurile.

Modestia este cartea lor de vizită. Manifestă o bunătate adevărată, față de toate lucrurile frumoase din jur și față de toți oamenii buni. Nu-și asumă ceea ce nu le aparține, evită să jignească sau să atace, abordând fiecare problemă cu calm și înțelepciune.

Ele se iubesc pe sine. Și se respectă cu adevărat. Acest detaliu le ajută să elimine din start situații în care pot suferi, având prea multă încredere în cineva. Totul are o limită, dincolo de ea există demnitatea, curajul de a spune NU, o atitudine corectă.

Iată de ce aceste femei nu acceptă pe oricine în viața și în sufletul lor. Sunt selective, tocmai pentru că știu cât de mult pot oferi la rândul lor. Vor fi gata pentru o iubire mare, doar atunci când acel partener va fi matur emoțional și își va asuma relația.

Ele reușesc în toate, iar acolo unde nu reușesc, obțin lecții de viață importante. Nimic nu rămâne în zadar, nimic nu este pur și simplu. Toate piesele vieții lor sunt aranjate la locul potrivit. Luptă, își demonstrează că pot, depășesc bariere și se bucură de realizări.

Orice femeie poate fi de neuitat. Orice femeie poate să se bucure din plin de viață, de lume. Doar să nu uite de câteva lucruri importante: caracterul, empatia, curajul, demnitatea, repectul de sine, bunătatea, ambiția, perseverența, iubirea.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com