Femeia pe care un bărbat o va păstra în inimă pentru totdeauna

Oamenii vin și pleacă, lăsând în urmă amintiri și emoții, dureri sau sentimente plăcute, regrete sau recunoștință. Pentru un bărbat, nu toate femeile vor conta la fel de mult, nu pentru toate își va deschide sufletul și cu siguranță nu pe toate le va păstra în inimă.

Ea va fi femeia Creator, care îi va schimba lumea spre bine și-i va spune ce înseamnă cu adevărat iubirea. Întâlnirea lor va fi o pură întâmplare, deși tot ce va urma va contrazice afirmația. Totul va avea un sens, un motiv, un drum către fericire.

Ea va fi atât de simplă și atât de unică în același timp. Zâmbetul ei, dorul ei, suferința ei, vor deveni piatra de temelie a unei povești pe care el nu o va uita niciodată. Nu contează cât va trăi nebunia lor, o zi sau ani buni, contează intensitatea acestei nebunii.

Între ei va exista o scânteie, o conexiune aparte, un fel de a se regăsi unul lângă celălalt. El o va simți atât de aproape, ea va accepta cu multă încredere îmbrățișarea lui. El îi va oferi lumea lui, fiind sigur că este cea mai bună decizie.

Nu îl va suprinde prin demonstrații ieftine, nici prin exterior. Nu îl va cuceri imediat. În schimb, va reuși în timp să ajungă până la cele mai sensibile unghere ale sufletului său, provocându-l să devină sincer și autentic, pentru prima dată în viață.

Ea îl va accepta în totalitate și acest schimb de energie și de emoție va alimenta și mai mult atașamentul său. Îi va fi fidel, o va admira așa cum nu a mai admirat pe cineva. Va fi omul ei bun, gata să cedeze, să uite de ziduri și de tăcere, de tot ce a fost spus pe jumătate.

În fața ei nu va avea ce să ascundă

Ea îi va cuprinde visul și dorința, trăind total, iubind total. Se va lăsa purtată de valul cunoașterii și al încrederii, descoperind un om lipsit de interese ascunse, recunoscător clipei, devotat unei cauze comune. Vor fi unul pentru celălalt.

El va simți că totul are rost. De la discuțiile interminabile din fiecare seară la plăcerea de a sta în tăcere, împreună, descoperind armonia. În timp, lumea lor va deveni o cetate, o bucată de pământ izolată de toate lucrurile lumești.

Așa ea își va găsi loc în inima lui, pentru totdeauna. Chiar dacă relația lor nu va dura o viață, tot ce a fost creat nu va putea fi eliminat niciodată din lumea lui, din mintea lui, din sinele lui. Ea va fi o parte din prezentul și viitorul său, femeia Creator.

Sunt povești de dragoste, despre conexiune și nebunie trăită pe moment. Și sunt povești despre ceva mai mult, despre o femeie și un bărbat care au gustat din Universul celuilalt, care s-au lăsat purtați de valul încrederii reciproce, primind în schimb veșnicia.

El îi va fi mereu recunoscător. Nu va putra urî această femeie, nu va putea schimba adevărul. Iar adevărul este unul: acest bărbat și această femeie au trăit diferit, departe de percepția lumii, găsind în propria imaginație un motiv pentru fi și a iubi.

Un motiv pentru a răspunde sorții. 

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com