Va începe să-i fie dor de tine și te va dori aproape atunci când va înțelege aceste lucruri

Se va gândi la tine cu drag și mult dor, va ști că nimic nu a fost întâmplător, acea experiență trăită alături de tine l-a schimbat în totalitate, chiar dacă atunci refuza să creadă în sinceritate, în profunzinea unor emoții, în acel atașament sănătos.

Ai ales să-l cunoști cu adevărat, să-i îmbrățișezi lumea și povestea, doar că intenția nu a fost reciprocă. Nu a vrut mai mult decât o aventură, nu a încercat să-ți descopere Universul, să afle ce se ascunde dincolo de superficial, să fie un om de încredere.

Credea că plecând de lângă tine va fi liber și fericit, credea că va găsi recunoștința și afecțiunea lângă altă femeie. În timp și-a confirmat cât de greu este să-și regăsească sufletul lângă sufletul altei persoane, cât de greu este să construiască.

A înțeles că nimic nu se compară cu afecțiunea și sinceritatea unei femei iubitoare, cu acea stare de bine, cu acele motive importante să rămână aproape, să vrea să fie mai bun și mai asumat. Atunci va regreta că a plecat și nu a făcut nimic.

Va fi sigur că nu l-ai mințit niciodată, nu i-ai vrut răul, nu ai încercat să profiți de el. Abia după mult timp va găsi răspunsuri importante, va aprecia cu adevărat tot ce a trăit alături de tine, va căuta acea stare de liniște și bucurie.

Își va spune că doar lângă tine a fost un bărbat fericit, doar tu l-ai înțeles și l-ai iubit cu adevărat, doar tu i-ai ascultat povestea și ai fost gata să-l accepți. Acea decizie de a pleca atât de ușor a fost împotriva voastră, împotriva unei iubiri profunde.

Se va gândi la tine cu multă admirație

Îi va fi dor de tine, de naturalețea și gingășia ta, de toate discuțiile sincere avute, de momentele când își permitea să fie sensibil. Îi va fi dor de optimismul tău, de curajul cu care riscai să trăiești povestea, de nebunia și pasiunea ta.

Va fi sigur că i-ai dorit mereu binele, ai încercat de fiecare dată să-l asculți și să-l înțelegi, ai vrut să construiești alături de el, să depășești momentele complicate, să găsești soluții. Atunci era indiferent, acum totul este atât de diferit.

Va căuta prin amintiri și va găsi de fiecare dată o femeie sinceră și corectă, demnă și cu sufletul bun, care a trăit omul și relația, a vrut mult să fie bine. Nu te-ai prefăcut, nu ai purtat măști, nu ai trădat, i-ai arătat ce înseamnă devotamentul și afecțiunea.

Atunci va ști că încrederea contează mai mult decât orice aventură, sinceritatea contează mai mult decât orice cucerire întâmplătoare, acea lume care se împarte la doi contează mai mult decât orice emoție egoistă.

Își va schimba în totalitate convingerile, va căuta acea emoție adevărată, acele îmbrățișări sincere, acea poveste autentică. Va înțelege că toate aceste lucruri le-a trăit lângă tine, refuzând să răspundă cu demnitate și asumare.

L-ai iubit cu adevărat, ai avut încredere și ai vrut să fie bine. Îi va fi dor să vină din nou lângă tine, să fie acel bărbat iubit și înțeles, să poată construi o poveste a voastră, să te convingă că totul are rost.

© Sufletisme.ro